Friday, April 18, 2014


JADUAL KELAS SUFISAYANG
2014

KELAS
KEISTIMEWAAN
INTIPATI
YURAN SETIAP INDIVIDU

KEK ASAS 1

-     KEK BUTTER
-     KEK SIFON
-     KEK BUAH



-     Free 2 resipi
-     20% potongan harga ini adalah sekiranya telah menghadiri MANA2 kelas dibawah




-     Kelas Semi ‘Hands on’
-     Mengadun kek hingga ke peringkat membakar dengan mengikuti setiap langkah2 didalam nota.
-     Hasil membuat kek boleh dibawa pulang


1 Org rm250
2 Org rm160
3 Org rm150
4 Org rm140
5 Org rm130
6 Org rm120
7 Org rm110
8 Org rm100
9 Org rm90
10 Org rm80


KEK ASAS 2

-     KEK SPAN
-     KEK COKLAT
-     KEK VANILLA



-     Free 2 resipi
-     20% potongan hrga ini adalah sekiranya telah menghadiri MANA2 kelas


-     Kelas Semi ‘Hands on’
-     Mengadun kek hingga ke peringkat membakar dengan mengikuti setiap langkah2 didalam nota.
-     Hasil membuat kek boleh dibawa pulang

1 Org rm250
2 Org rm160
3 Org rm150
4 Org rm140
5 Org rm130
6 Org rm120
7 Org rm110
8 Org rm100
9 Org rm90
10 Org rm80


HIASAN 5 JENIS BUNGA KEK DENGAN BUTTERCREAM

-     DIGALAKKAN mempelajari KEK ASAS 2 terlebih dahulu

 

-       Free asas hiasan cupcake
-     20% potongan harga ini adalah sekiranya telah menghadiri kelas KEK ASAS 2


-      Membancuh buttercream dengan betul.
-      Mengenali nozel dan teknik piping
-      Teknik melepa cara mudah dan senang
-      Membentuk 5 jenis bunga cream
-      Teknik menulis menggunakan cream


1 Org rm250
2 Org rm160
3 Org rm150
4 Org rm140
5 Org rm130
6 Org rm120
7 Org rm110
8 Org rm100
9 Org rm90
10 Org rm80




HIASAN KEK FONDANT

-     DIGALAKKAN mempelajari KEK ASAS 1 terlebih dahulu





 
-       Free asas hiasan cupcake
-     15% potongan harga ini adalah sekiranya telah menghadiri kelas KEK ASAS 1


-      Menguli adunan fondant
-      Mewarnakan fondant
-      Membuat pelbagai bentuk bunga
-      Membuat ribbon
-      Membalut kek dan hiasan tepi kek


1 Org rm250
2 Org rm160
3 Org rm150
4 Org rm140
5 Org rm130
6 Org rm120
7 Org rm110
8 Org rm100
9 Org rm90
10 Org rm80


HIASAN KEK KAWIN DENGAN HIASAN BUNGA ROSE BUTTERCREAM

-     DIGALAKKAN mempelajari KEK ASAS 2 terlebih dahulu



-       Free asas hiasan kek tingkat
-     15% potongan harga ini adalah sekiranya telah menghadiri kelas KEK ASAS 2


-      Membancuh buttercream khas untuk bunga rose
-      Teknik stim buttercream dengan betul
-      Mengenali nozel dan teknik piping tepi, tengah dan atas kek
-      Teknik menggunakan cone wafer


1 Org rm250
2 Org rm160
3 Org rm150
4 Org rm140
5 Org rm130
6 Org rm120
7 Org rm110
8 Org rm100
9 Org rm90
10 Org rm80


KOTAK COKLAT ‘BOOKSTYLE’



 


-       Free asas membentuk coklat dgn pelbagai bentuk yg menarik



-      Mengenali pelbagai jenis peralatan penting
-      Teknik menyusun block, memotong, melipat dan gam degangan kemas
-      Penduaan block



1 Org rm250
2 Org rm160
3 Org rm150
4 Org rm140
5 Org rm130
6 Org rm120
7 Org rm110
8 Org rm100
9 Org rm90
10 Org rm80


CHEESE CAKE
-     BAKED
-     CHILLED

 



free 2 resipi

-      Cara mengadun kek jenis bakar dan tanpa bakar
-      Teknik membakar
-      Menghias kek cheese

1 Org rm250
2 Org rm160
3 Org rm150
4 Org rm140
5 Org rm130
6 Org rm120
7 Org rm110
8 Org rm100
9 Org rm90
10 Org rm80

HIASAN MENGGUNAKAN GANACHE DAN GRIZE

-     DIGALAKKAN mempelajari KEK ASAS 2 terlebih dahulu

 


-     15% potongan harga ini adalah sekiranya telah menghadiri kelas KEK ASAS 2

-      Membancuh ganache dan grize
-      Teknik sapuan dan tuangan yang rata atas kek
-      Teknik meletakkan chocolate rise dengan teratur disekeliling kek


1 Org rm250
2 Org rm160
3 Org rm150
4 Org rm140
5 Org rm130
6 Org rm120
7 Org rm110
8 Org rm100
9 Org rm90
10 Org rm80

No comments:

Post a Comment