Thursday, August 8, 2013

INFO KELAS CUPCAKE FONDANT & B/CREAM




Teknik belajar cupcake seperti: 

1. Menyediakan adunan kek mengikut sukatan yang diberikan didalam nota. 
2. Mengenali saiz dan jenis cup cake yang ada dalam pasaran. 
3. Menyukat isipadu kek bagi setiap cup cake untuk mendapatkan kesekataan setiap cup. 
4. Membakar kek mengikut suhu yang ditetapkan. 
5. Menyediakan adunan buttercream dan fondant untuk menghias cup cake dengan menggunakan nozel dan warna yang sesuai. 
6. Nota disediakan sebagai rujukkan anda 


YURAN: RM250.00
WAKTU: 10.00 PG - SELESAI


Pelajar tidak perlu membawa apa2. Malah hasil dari kerjatangan pelajar boleh bawa balik bersama-sama cenderahati dari Sufisayang sebagai tanda terima kasih........... Sesiapa berminat boleh email saya di sufisayang@gmail.com atau boleh juga call 013-2173173.  




***Deposit 50% sebagai 'confirmation' dan bank in ke akaun saya.

CIMB 0503-0657164-52-7
SAADAH BINTI AHAMAD

Maybank 155171-014149 

SAADAH BINTI AHAMAD 

No comments:

Post a Comment